TOP 5 trucuri prin care sa iti multumesti pe deplin admiratorii din videochat

Chiar daca fizicul si caracterul te recomanda pentru jobul de model de videochat, trebuie sa tii cont de cateva lucruri pentru a te bucura de un succes deplin. Trucurile pe care ti le voi explica, te vor ajuta sa iti maresti numarul de admiratori, sa ii multumesti pe deplin pe cei pe care ii ai deja, iar astfel sa iti cresti considerabil si veniturile lunare.

Indiferent la ce studio de videochat ai lucra, atat timp cat vei tine cont de toate aceste 5 trucuri, te asigur ca vei avea un succes deplin. Eu, de altfel, sunt la Manequeen de 2 ani si jumatate si pot sa spun ca toate aceste aspecte m-au ajutat sa ma bucur din plin de un succes urias, ce mi-a adus numeroase beneficii pe plan profesional, financiar, dar si personal as putea spune.

TOP 5 trucuri de care sa tii cont

1. Ai intotdeauna grija de look-ul tau. Prima impresie conteaza extrem de mult. Odata ce membrii de pe chatul videochatului vor vedea poza ta de profil, trebuie sa se simta suficient de atrasi si de interesati de tine, astfel incat sa isi doreasca intalniri private cu tine.

Manequeen

Trebuie sa iti alegi cu grija articolele vestimentare, astfel incat sa le atragi atentia admiratorilor. Cele sexy se pare ca te vor ajuta sa ai mai mult succes in randul lor, insa nimeni nu te obliga sa te imbraci cu ceva anume.

2. Chiar daca ai avut o zi mai proasta, nu il lasa pe admiratorul cu care ai intalnirea sa simta asta. Este foarte important ca atitudinea ta fata de el sa fie intotdeauna una deschisa, lejera, pozitiva si degajata. Cu cat vei fi mai zambitoare si ii vei arata ca te bucuri de prezenta lui, cu atat si el te va indragi mai mult si isi va dori sa mai petreaca timpul cu tine.

3. Imbunatateste-ti constant cunostintele de limba engleza. Cel mai probabil iti vei dori sa lucrezi la un studio de renume precum e Manequeen. Aici, modelele relationeaza doar cu persoane din afara tarii. Astfel, nimeni nu va sti cu ce se ocupa, intocmai pentru ca va avea parte de o protectie desavarsita.

Cu cat veti comunica mai eficient, cu atat vor functiona intalnirile mai bine intre voi.

4. Respecta-ti de fiecare data programul de munca. Odata ce ai ales programul in functie de care sa mergi la studio si ai semnat contractul de munca, trebuie sa respecti asta. Pe langa faptul ca astfel iti vei demonstra profesionalismul si seriozitatea, membrii din mediul online vor aprecia asta.

Odata ce un admirator “a pus ochii pe tine”, incepe sa iti urmareasca activitatea in mediul online si sa iti invete programul. Daca la un moment dat isi doreste sa te invite la o intalnire privata si tu nu esti online in acest moment, risti sa il si pierzi. Unii dintre ei sunt mai pretentiosi, iar tu daca intr-adevar iti doresti sa ai succes in videochat, trebuie sa depui putin efort.

5. Asculta de sfaturile trainerilor specializati. Trainerii, care sunt de asemenea de sex feminin iti vor intelege nevoile, astfel ca va fi extrem de usor sa interactionati. Aceste persoane sunt menite sa te ajute sa te dezvolti pe plan profesional, iar astfel sa iti cresti considerabil veniturile.

Toate aceste trucuri iti vor fi de mare folos. Pe mine m-au ajutat sa imi maresc destul de mult castigurile la Manequeen, asa ca te sfatuiesc si pe tine sa le urmezi daca iti doresti o cariera de succes in videochat.

Lasă un răspuns