In doar 7 luni mi-am cumparat un Audi TT din banii castigati la Manequeen

Manequeen a reprezentat pentru mine cea mai mare sansa in viata, cea de a avea un trai asa cum de mica am visat. Cu toate ca parintii au insistat sa urmez o facultate, imediat ce am luat examenul de bacalaureat cu o nota multumitoare, am decis sa am angajez in videochat.

O prietena mai mare cu 3 ani decat mine lucra deja acolo si pur si simplu o admiram pentru ceea ce devenise in ultimele luni: in doar un an lucrat la Manequeen, a reusit sa se mute singura cu chirie intr-un apartament din Bucuresti, sa isi cumpere o masina si sa cineze doar in restaurante scumpe. Mi-am dorit si eu sa am viata ei, iar Manequeen a fost sansa de a obtine ceea ce dintotdeauna am visat.

Deja aveam 19 ani si nu mai depindeam de parinti. Cu toate ca la inceput au fost suparati pe mine pentru ca nu am vrut sa urmez o facultate, acum sunt mandri sa vada ca lucrez cu carte de munca, imi castig singura banutii si ii mai ajut si pe ei lunar cu cate 400-500 de lei.

Dupa munca si rasplata la Manequeen

Mi-am dorit foarte mult sa ma pun cu picioarele pe pamant si am muncit cu drag si spor la Manequeen pentru a-mi cumpara masina la care am visat mereu: Audi TT alb. Chiar daca din primii bani castigati m-am stabilizat putin, mi-am luat un apartament in chirie si mi-am reinnoit garderoba, mai apoi am luat decizia de a face cateva economii si sa imi cumpar masina.Manequeen

In doar 7 luni de zile am reusit sa o cumpar. Cu toate acestea, nicio clipa nu m-am dat inapoi de la vacante, de la shopping sau de la a cina in restaurantele de fite. Totusi, am incetat din a exgera cu shoppingul, pentru ca inainte, de fiecare data cand ieseam dintr-un magazin, lasam in urma cel putin 200-300 de dolari. Astfel, m-am limitat la mai putin, insa am reusit ca din banii economisiti sa imi cumpar mult iubitul Audi TT.

Cele 8 ore pe care le lucram timp de 5 zile pe saptamana imi erau suficiente pentru a ajunge la castiguri de 3000-5000 de dolari lunar. Cu toate ca as fi putut sa castig si mai bine de atat, mi-am dorit sa ii fac si pe parintii mei mandri si sa ma inscriu la facultate. Am optat pentru cea de Stiinte Sociale pentru ca stiam ca voi face fata atat cu participarea la cursuri, cat si cu jobul.

De altfel, am stabilit impreuna cu fetele de la Manequeen ca voi lucra de noapte, astfel incat sa ma pot ocupa pe timp de zi si de invatat. N-as putea sa cer mai mult de atat, avand in vedere ca am o cariera care imi aduce multe beneficii, niste prietene adevarate la studio, pe care ma bazez oricand, o familie mandra de mine si o facultate la care chiar merg cu drag. Spre surprinderea mea, se pare ca eu chiar am o inclinatie spre stiintele sociale. Cu toate ca nu voi dori sa profesez in acest domeniu, caci imi doresc sa continui cu videochatul, invat din pura placere.

Lasă un răspuns