Castiga-ti independenta financiara cu Manequeen!

Inca din primul an de facultate am decis ca nu trebuie sa ma mai bazez pe banutii trimisi de parintii mei la Bucuresti si sa reusesc sa ma intretin de una singura. Era destul de greu pentru mine sa imi gasesc un job atunci, avand in vedere ca trebuia sa ma ocup de facultate, si sa gasesc un angajator care sa ma accepte fara experienta.

La recomandarea unei prietene m-am angajat part-time ca promoter intr-un supermarket din oras, insa veniturile abia imi ajungeau sa imi platesc taxa la facultate si cazarea la camin. Astfel, inca depindeam de parintii mei pentru ca imi trimiteau saptamanal pachete cu mancare. Vazand ca nici ei nu se descurcau prea grozav acasa, am decis sa caut un alt job.

Am cautat pe internet noutati in ceea ce priveste numarul de angajari din Bucuresti si am descoperit un job care parea chiar perfect pentru mine: model de videochat la Manequeen Studio. Aceasta reprezenta pentru mine o mare oportunitate de a deveni independenta. Am participat la interviul de angajare, am stabilit programul pe care mi-l doream, astfel incat sa ma pot ocupa si de facultate, mi-am pregatit actele pentru contractul de munca, iar mai apoi l-am semnat. Manequeen

Chiar din urmatoarea zi am inceput sa lucrez. Am ales tura de noapte pentru ca oricum aveam insomnii de obicei la acele ore, asa ca imediat ce plecam de acasa, veneam sa ma odihnesc 4-5 ore, dupa care mergeam la facultate. Aceasta a fost intr-adevar o adevarata oportunitate pentru mine de a face multe lucruri:

  • mi-am inchiriat un apartament in care m-am mutat cu prietenul meu;
  • mi-am cumparat o masina in leasing;
  • mi-am reinnoit garderoba;
  • am inceput sa am mai multa grija de aspectul meu si am vizitat tot mai frecvent saloanele de infrumusetare;
  • i-am ajutat si pe parintii mei din punct de vedere financiar;

Toate aceste lucruri nu le puteam obtine cu ajutorul unui job atat de ofertant precum e cel de la Manequeen. Chiar daca eram destul de ocupata si cu facultatea, reuseam sa tin pasul luna de luna, astfel incat veniturile mele sa varieze intre 1.500-2.000 de dolari.

Pe intreaga perioada a facultatii am reusit sa lucrez pe postul de model de videochat, insa imediat ce mi-am dat examenul de licenta, am simtit ca imi doresc sa urmez o cariera in psihologie si sa renunt la videochat. Stiam ca veniturile vor fi extrem de mari si cu toate ca ma simteam intotdeauna extrem de bine in acel colectiv, visul meu cel mai mare era de a deveni independenta, iar mai apoi sa am un job pe care sa il practic pe taramuri indepartate.

Am primit o bursa in Austria, asa ca am renuntat la videochat si am continuat sa fac cercetari in psihologie. Consider ca Manequeen a fost intr-adevar pentru mine o adevarata rampa de lansare. Pe langa faptul ca mi-am permis sa imi satisfac orice dorinta, am castigat mult mai multa incredere in mine, ceea ce m-a ajutat si in relatia de cuplu.

Lasă un răspuns