De ce am ramas la Manequeen Studio

M-am angajat la Manequeen la sfatul unei prietene. Pana atunci am lucrat ca hostess la o agentie din Bucuresti. Eram platita foarte ok si acolo, dar se intampla destul de des sa-mi primesc banii mult mai tarziu decat ma asteptam. Imediat ce am vazut ca se repeta situatia, mi-am zis ca e cazul sa mai incerc si altceva. Atunci mi-a spus prietena mea de Manequeen.

Trei luni sunt de atunci, still counting.😊

Iata de ce am ramas la Manequeen Studio:

Manequeen e un studio corect.
Prietena care mi-a dat pontul cu videochatul m-a asigurat ca cei de la Manequeen Studio sunt foarte corecti si la timp cu platile. M-am angajat repede si tot repede am castigat prima mea $1000. Contrar multor prejudecati din jurul meu, n-a fost nevoie sa fac cine stie ce lucruri strigatoare la cer. Asta si pentru ca din prima zi in care m-am angajat la Manequeen am aflat o multime de sfaturi si trucuri foarte valoroase pentru un model videochat.

Camerele arata ca in pozele de pe site.
Mediul de lucru e foarte important pentru oricine, mai ales in activitatea de videochat. Cand am vazut cat de high-class sunt camerele de la Manequeen Studio, am avut un presentiment bun. Conditiile de lux m-au motivat sa vanez prin magazine cele mai tari si mai sexy outfituri. Aveam deja propriile mele filme in minte, inainte sa-mi fac primii mei admiratori online. 😊

Castigurile sunt PE BUNE
In mai putin de o luna am facut primii mei $1000! Si e putin pentru ce se poate face. Stiu fete aici, la Manequeen Studio, care fac si $10.000 lunar! Dar stau online mai multe ore decat mine.

Manequeen Studio inseamna o echipa PROFI
De la oamenii care se ocupa de contractul tau de munca, la traineri. De cand m-am angajat, o data nu mi s-a intamplat sa mi se defecteze camera sau calculatorul.

Colectivul este cald si prietenos.
Cred ca am printre cele mai tari colege de munca! Pe langa cat de dragute sunt, se poarta foarte ok cu mine, sunt saritoare la nevoie. Ne purtam de grija unele altora ca niste surori.

Acestea sunt principalele mele motive pentru care am preferat sa raman la Manequeen Studio. Daca vrei si tu sa vii la Manequeen Studio sa vezi cum e, ne vedem pe-acolo!

Lasă un răspuns