Manequeen te invata secretele seductiei in videochat

Pentru a avea succes ca model videochat, un aspect fizic ingrijit ajuta, dar nu ajunge. Cu cat sunt mai bine pregatiti trainerii de la studioul in care lucrezi, ei te vor ajuta sa descoperi o sumedenie de trucuri foarte valoroase pentru acest domeniu. Manequeen te invata secretele seductiei in videochat inca din prima zi in care incepi sa lucrezi la noi.

Iata cateva dintre lucrurile pretioase pe care le afli in detaliu de la trainerii Manequeen Studio.

Ce inseamna cu adevarat seductia.

Vei descoperi ca seductia este ceva mai complexa decat credeai. Strategiile de seductie difera de la persoana la persoana. Trainerii nostri te vor ajuta sa descoperi ce ti se potriveste in functie de tipul tau de personalitate.

Seductia este contact vizual.

Este atitudine deschisa, relaxata. Ce vei invata la Manequeen despre limbajul trupului te ajuta foarte mult in acest sens.

Seductia este un foarte convingator joc de rol.

Manequeen te ajuta sa iti construiesti un personaj cat mai convingator, de la outfit si make-up la adevarate scenarii de atragere si mentinere a atentiei admiratorilor tai.

Seductia nu are de-a face foarte mult cu frumusetea fizica, ci cu atentia pe care i-o acorzi unei persoane.

A suci mintile cuiva presupune un arsenal de tactici, de la modul in care iti alegi victima si in care reusesti sa ii creezi un fals sentiment de siguranta printr-o abordare indirecta, la ametirea respectivei persoane prin transmiterea unor semnale amestecate.

Seductia este putere si siguranta de sine. Puterea de a insinua sentimente in cel sedus, de a deconecta logica prin emotii: ras, dorinta, bucurie etc. De a crea legaturi comune sau complicitate intre tine si interlocutorul tau.

La Manequeen afli ce fel de intrebari si de povesti functioneaza cel mai bine in aceste situatii.

Seductia este o magie pe termen lung , pe care Manequeen te ajuta sa o stapanesti la nivel de arta.

Te asteptam la noi. Vino la un interviu si ai sa te convingi repede ca Manequeen te invata secretele seductiei in videochat mai bine decat orice alt studio din Bucuresti.

Lasă un răspuns