De cand lucrez la Manequeen sunt intr-o vacanta continua

De sase ani stau in Bucuresti si m-am saturat pana peste cap de acest oras. Din pacate, iubitul meu locuieste aici. La fel si cei mai apropiati prieteni ai mei. Cu alte cuvinte, sunt fortata de imprejurari sa mai raman pe aici. Dar…. de cand lucrez la Manequeen sunt intr-o vacanta continua!

Cel mai tare ma deranjeaza aglomeratia care se formeaza si in trafic, si la metrou, in orele de varf. Oamenii devin isterici. Se imping unii pe altii si isi adreseaza tot felul de cuvinte rautacioase. Sa nu mai vorbesc de mirosurile din mijloacele de transport in comun… .

Oricine a prins macar o data in viata ore de varf in Bucuresti poate intelege satisfactia mea de a imi putea alege singura tura de lucru. Flexibilitatea programului este unul dintre avantajele care m-au atras la Manequeen. Pe langa posibilitatea de a face bani multi, desigur. 😊

Afara din Bucuresti in fiecare weekend

Veniturile actuale imi permit cate o escapada in fiecare weekend. Cred ca am vazut toata Romania. 😊) Am cateva destinatii preferate unde imi place sa revin o data la cateva luni.

Asa, daa, sa tot lucrez in Bucuresti! Mai intai ca nu mai prind orele de varf, apoi ca pot sa plec in fiecare weekend din oras.

Afara din tara in fiecare vara

Inainte nici nu visam la concediile pe care mi le permit acum datorita castigurilor pe care le am la Manequeen. Frumos este ca studioul tine cont de nevoia de recreere a modelelor. Organizeaza in fiecare vara teambuildinguri in destinatii exotice pentru noi. Nu stiu ce alte studiouri din Bucuresti mai fac asta pentru colaboratoarele lor.

Conteaza foarte mult sa fii multumit de locul tau de munca, de studioul in care lucrezi. Ce sa mai zic, Manequeen ma face sa ma simt pretuita si respectata. Dreptul la odihna este important pentru oricine, dar mai rar mi-a fost dat sa vad ca exista cineva care are grija sa te si simti bine in acel timp de relaxare si odihna.

Lasă un răspuns