3 motive sa lucrezi la Manequeen Studio

Cand vine vorba de videochat, in special in capitala, este dificil sa gasesti un studio foarte bun, care sa te ajute sa ajungi in top. Nu pentru ca nu ar exista oferte, ci pentru ca, tocmai, sunt foarte multe optiuni. Cum poti sa stii care este cea mai buna si care o sa se tina, intr-adevar, de cuvant? Ei bine, exista un studio care face tot ceea ce spune ca face si are niste beneficii extraordinare: Manequeen Studio. Ai aici trei motive sa alegi Manequeen Studio daca vrei sa te faci model videochat.

Eleganta absoluta

La Manequeen, aceste trei valori primeaza. Decorul este glam, potrivit pentru cineva care doreste sa se simta ca un manechin fashion. Asta pentru ca noi credem ca videochatul trebuie sa scoata in evidenta feminitatea si senzualitatea unei femei. Cum se poate asta daca nu exista un decor adecvat? Fiecare incapere a fost decorata de un designer interior profesionist, care a stiut exact ce sa faca pentru o atmosfera de superstar.

Profesionalism si corectitudine

Niciun studio videochat nu este unul bun daca nu iti ofera aceste doua elemente. Banii intra intotdeauna la timp, organizarea este impecabila, iar tu stii mereu ce castiguri ai.  Echipa (de altfel exclusiv feminina) este formata din persoane bine pregatite, cu stagii facute in strainatate. Vei avea parte de training pentru a stii ce sa faci pe camera si, orice probleme ai avea, vei gasi mereu pe cineva care sa te asculte. Aici te vei simti ca intre prietene si vei veni mereu cu zambetul pe buze la munca.

Locatia centrala

Noi credem ca si acesta este un factor deosebit de important. Cine vrea sa piarda cate o ora pe drum spre si de la munca? Astfel, locatia Manequeen este una usor accesibila din orice colt al Bucurestiului ai veni: Piata Unirii. Nu numai ca vei lucra central, dar vei fi si aproape de Centrul Vechi, ceea ce inseamna ca poti oricand sa te intalnesti cu prietenele sa te distrezi dupa ce iesi de la munca.

 

Vino, deci, la Manequeen Studio, ca sa ai parte de tratament deosebit si un colectiv incredibil de primitor!

Lasă un răspuns