De ce videochatul este alegerea perfecta pentru tine

Daca esti in cautarea jobului ideal, probabil ai trecut prin numeroase anunturi de recrutare. De fiecare data exista o groaza de dezavantaje cand vine vorba de majoritatea locurilor de munca: se cere prea multa experienta, fisa postului pare sa contina atributiile a cel putin doua persoane, salariul este prea mic, programul prea strict. Din pacate, dat fiind faptul ca ai facturi de platit, probabil ajungi sa te angajezi undeva unde nu iti place. Ei bine, exista totusi o solutie excelenta pentru toate aceste probleme. Daca vrei un loc de munca unde o sa fii rasplatita pe masura eforturilor, atunci videochatul este alegerea perfecta pentru tine!

A fi model videochat este un subiect destul de tabu in Romania. Foarte putine fete vorbesc deschis despre asta atunci cand sunt angajate la un studio. Acest lucru se datoreaza preconceptiilor legate de industrie. Adevarul este insa ca a fi model este un job ca oricare altul din multe puncte de vedere. Sunt necesare efort, implicare, ambitie, seriozitate. Inveti foarte multe lucruri noi si te dezvolti atat personal, cat si profesional. Exista insa o diferenta majora fata de alte locuri de munca: conditiile de lux si castigurile uriase.

Alege videochat

De ce sa alegi, deci, aceasta meserie? Ei bine, avantajele sunt inegalabile si, daca vrei sa te realizezi in viata, videochatul este un pas excelent.

Prima chestie pe care trebuie sa o stii este ca experienta nu este necesara. Da, ai citit bine: nu conteaza daca nu ai mai avut legatura cu domeniul. Orice studio videchat bun iti va oferi training ca tu sa sa ajungi in top. Vei afla la studio tot ce trebuie sa stii ca sa fii un model bun. Tie iti trebuie, asadar, doar ambitie si seriozitate. A si sa cunosti limba engleza, insa si pe aceasta poti sa o inveti cu ajutorul studioului. Manequeen Studio, de exemplu, le ofera tuturor modelelor cursuri de engleza gratuite.

Programul in videochat este flexibil si ai chiar si posibilitatea de part-time. Tu iti alegi un interval orar si zilele in care vrei sa lucrezi. Trebuie sa te tii de ele deoarece asa te vor gasi membrii cu usurinta si vei face mai multi bani. Castigurile cresc cu cat stai mai mult online, dar ideea este ca tot iti poti organiza timpul fix cum vrei. Nu mai trebuie sa fii stresata ca nu poti ajunge la facultate, de exemplu, ca nu iti poti rezolva anumite probleme, ca nu ai cand sa te distrezi.

Acum, bineinteles, trebuie sa vorbim si de bani. Castigurile, dupa cum am spus mai sus, depind foarte mult de model. Insa, daca esti pusa pe treaba, poti ajunge foarte, foarte sus. Modelele de la Manequeen fac aproximativ 5.000$ lunar si s-a ajuns chiar si la 11.000$. Frumos, nu-i asa? Cu acesti bani poti face ce vrei tu in viata, fara restrictii.

 

Alege deci videochat, ca sa te poti bucura de toate aceste minunate avantaje!

Lasă un răspuns

Call Now Button