Videochat de acasa sau de la studio?

Videochatul este unul dintre cele mai populare domenii de angajare la ora actuala. Castigurile mari si programul flexibil fac jobul de model o alegere mult mai buna decat toate celelalte optiuni de pe piata, in special considerand salariile mici. In plus, experienta nu este necesara, lucru rar intalnit la alte joburi. Atunci cand decizi sa devii model videochat ai doua optiuni: de acasa sau de la studio. Care este cea mai buna pentru tine?

Incasari

Din punct de vedere al castigurilor, poate o sa ti se para ca esti mai avantajata acasa. La un studio, imparti un anumit procent cu angajatorii. Insa lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Ca sa ajungi la castiguri mari, ai mult de munca, plus niste conditii de indeplinit. Majoritatea site-urilor de profil cer decoruri adecvate, lumini profesioniste, o camera video performanta, microfon, un calculator bun si o conexiune rapida de internet. Nimeni nu vrea sa intre in camera unui model si sa aiba parte de o imagine de proasta calitate. Toate acestea inseamna o investitie mare, dificil de facut la inceput. Un studio videochat iti ofera, in schimb, conditiile perfecte pentru a-ti practica meseria cum trebuie. Vei ajunge, de fapt, sa faci mult mai multi bani decat ai face acasa.

Training

Daca esti incepatoare, este greu sa te descurci in aceasta industrie de una singura. Ce trebuie sa faci pe site-uri? Care sunt sistemele de plata? Ce site este cel mai bun pentru tine? daca lucrezi de la un studio, vei afla cu usurinta toate raspunsurile la intrebari. Orice loc bun iti va oferi training, pentru ca tu sa inveti tot ce ai nevoie. Vei avea parte de indrumare continua si te vei putea dezvolta. In plus, daca exista probleme tehnice, departamentul IT este mereu disponibil pentru tine.

Organizare

Studiourile ofera, de asemenea, sedinte foto si video profesioniste, make-up artisti si chiar si cursuri de engleza gratuite. Site-urile cer mereu materiale noi, lucru care constituie un stres in plus daca lucrezi de acasa. Asa, nu trebuie niciodata sa te ingrijorezi ca nu ai tot ce iti trebuie.

Se vede, deci, ca avantajele muncii la un studio sunt inegalabile. Iar daca vrei sa ajungi in top, Manequeen este o alegere excelenta.

Lasă un răspuns

Call Now Button