Videochatul: din ce in ce mai popular in Romania

Videochatul a devenit un domeniu tot mai cautat de tinerele din ziua de azi. Nu este de mirare: oferta de pe piata de munca de la noi este una relativ saraca. Nu in sensul ca nu exista destule locuri, insa conditiile oferite de majoritatea sunt foarte proaste. Din pacate, considerand ca avem facturi de platit, facem compromisuri si ne angajam in medii mai putin decat ideale. Din fericire, exista o solutie daca te-ai saturat de joburi plictisitoare si prost-platite. A fi model de videochat iti aduce numeroase beneficii si te ajuta sa iti obtii independenta financiara!

Despre videochat

Exista multe mituri legate de videochat: ca fetele care practica aceasta meserie sunt lenese si nu nimic in cap, ca este ceva foarte usor de facut, ca este ilegal, ca este prostitutie. Realitatea e, de fapt, cu totul alta. Un model videochat trebuie sa stie engleza si chiar si alte limbi straine, sa stie sa poarte conversatii pe diverse subiecte cu oameni din toate colturile lumii, sa stea multe ore online. Videochatul este legal conform legilor din Romania, tot ce conteaza este ca studioul de unde lucreaza fetele sa respecte legea. Iar modelele au interactiuni numai online si pot oricand sa refuze cereri ale membrilor. Niciunul din mituri nu este, deci, adevarat, iar sursa lor este ignoranta. Considerand cate abilitati sunt necesare in aceasta meserie, orice tanara poate fi mandra daca o practica.

Avantaje videochat

Daca e sa vorbim de avantaje: banii multi, programul flexibil, conditiile excelente. Castigurile modelelor de top de la studiouri bune, precum Manequeen Studio, ajung si la peste 11.000$, lunar, iar media studioului este de cam 5.000$. Toate studiourile serioase ofera posibilitatea de a alege un interval orar care te avantajeaza si, in plus, iti alegi si zilele in care lucrezi. Flexibilitatea este deci mult mai mare decat in alte parti. Iar conditiile in studiouri precum Manequeen sunt de lux: decoruri elegante, locatie centrala, atmosfera profesionista, o echipa bine pregatita care te sustine. Ai deci toate motivele sa alegi si tu sa lucrezi in videochat!

Lasă un răspuns

Call Now Button