De ce sa NU lucrezi la Manequeen

Se spune ca este foarte usor sa te angajezi in videochat. Teoretic, acest lucru este adevarat. Jobul de model este cam singurul pentru care nu iti trebuie niciun fel de experienta si in care poti face performanta rapid, chiar daca nu stiai nimic despre industrie inainte. Exista insa anumite caracteristici pe care trebuie sa le ai ca sa fii un model bun si sa ramai la studioul la care te-i angajat. Ca orice loc de munca, si studiourile cauta seriozitate, ambitie, implicare. Iar Manequeen, studioul elegantei absolute din Bucuresti, se mandreste cu standarde inalte din toate punctele de vedere, inclusiv ale cerintelor pentru modele. Cand stii, deci, sa nu lucrezi la Manequeen?

Crezi ca banii se fac usor, fara efort din partea ta

Desi multi cred asta, in videochat nu ploua pur si simplu cu bani imediat ce te-ai asezat in fata camerei. Ca sa ajungi la incasari cu adevarat mari, trebuie sa stai multe ore online, sa asculti de sfaturile trainerilor pentru a stii cum sa abordezi memberii, sa ai grija ca atmosfera din camera sa fie mereu una potrivita. Sunt destul de multe lucruri de facut, iar rezultatele o sa merite din plin, daca te tii de treaba.

Crezi ca un program flexibil inseamna ca poti veni cand ai chef

Unul dintre cele mai tentante chestii despre videochat este programul flexibil. La Manequeen, poti sa alegi intre a lucra in timpul zilei si a lucra noaptea si poti, de asemenea, alege cele doua zile libere din timpul saptamanii. Asta nu inseamna ca poti veni cand vrei tu. Ca sa te poata gasi membrii pe site, trebuie sa ai un program constant. Desigur, poti veni mai devreme sau mai tarziu daca ai probleme, sau poti muta ture atunci cand este nevoie. Insa, in general, trebuie sa respecti programul pe care ti-l alegi.

Nu vrei sa inveti si sa te dezvolti

Rxista multe chestii pe care le poti invata din videochat. Cum sa interactionezi cu persoane de peste tot in lume, cum sa te imbraci si sa te machiezi ca sa iti evidentiezi calitatile, cum sa atragi si mentii atentia membrilor. daca nu esti dispusa sa asculti de sfaturi, insa, nu o sa ajungi foarte departe. Training-ul de la Manequeen e conceput special ca sa te ajute si atunci este in interesul tau sa tii cont de el.

Lasă un răspuns

Call Now Button