Manequeen a devenit studio certificat Jasmin!

Manequeen, studioul elegantei absolute, este foarte cautat de tinerele care doresc sa faca videochat in capitala. Acest lucru nu este surprinzator, deorece acest studio are foarte inalte si mereu isi sustine modelele. Programul este flexibil, conditiile, excelente si echipa este cu adevarat minunata. Intr0un studio care ofera consistent tot ce este mai bun din industrie, si partenerii cu care colaboram trebuie sa fie pe masura. Si cum altfel sa aratam acest lucru decat printr-un parteneriat cu cel mai bun si profesionist site de profil? Din aceasta luna, Manequeen a devenit studio certificat Jasmin!

Daca va intrebati ce inseamna asta, ei bine, modelele noastre vor lucra acum numai pe site-ul LiveJasmin, un lucru foarte bun, de altfel, considerand succesul de pana acum pe aceasta platforma. Modelel noastre au in mod constant incasari foarte mari (ajungand si la 11.000$ lunar) si au ajuns chiar si in top 3 cele mai bune modele. Suntem foarte mandri de aceasta certificare deorece reprezinta, din multe puncte de vedere, incununarea tuturor performantelor noastre pe parcursul celor 6 ani de cand suntem pe piata. Manequeen si toate studiourile din concernul Charm Group au pus intotdeauna profesionalimsul, transparenta si corectitudinea pe primul loc, iar certificarea Jasmin dovedeste asta inca o data.

Legalitate 100%

Faptul ca Manequeen este acum studio certificat Jasmin mai arata ceva foarte important: ca suntem un studio care lucreaza 100% legal. Intotdeauna a contat pentru noi sa respectam legea si am facut-o mereu. Toate modelele noastre sunt angajate cu contracte de munca, nimeni sub 18 ani nu lucreaza aici si ne platim taxele si impozitele. Consideram o onoare faptul ca Jasmin ne-au acordat certificarea si vom continua sa oferim cele mai bune conditii din capitala in materie de videochat.

Te invitam si pe tine sa faci parte din echipa Manequeen, daca iti doresti sa lucrezi la un studio profesionist si elegant. La noi feminitatea iti este pusa mereu in valoare si iti este respectata si apreciata.

Lasă un răspuns

Call Now Button