De ce am ales sa fac videochat la Manequeen Studio

Salut. Eu sunt Anca si, acum 2 ani, am decis sa devin model de videochat. Motivele sunt similare cu ale multor persoane: aveam nevoie de bani si ma cam saturasem de joburile din Romania, care nu imi ofereau nimic. Stiind de la o prietena cat de bine se castiga in videochat, am decis sa fac si eu niste research, sa vad daca e de mine. Asa am ajuns si la videochat Manequeen Studio.

Cand vine vorba de videochat, mi s-a spus foarte clar ca trebuie sa fiu foarte atenta la studioul pe care il aleg. Mi se pare si normal. In orice domeniu exista firme mai bune si firme mai putin bune, asa ca nu am vazut un motiv ca videochatul sa fie diferit. La Manequeen m-am programat la interviu dupa cateva luni bune de cercetari atente si comparatii. Am intrat pe multe site-uri de studiouri si pe multe forumuri ca sa fiu sigura ca fac ce trebuie. Nu am regretat aceasta alegere.

De ce am ales Manequeen Studio

Cand m-am apucat de cautat studiouri, nu stiam exact ce criterii trebuie sa am. Stiam insa, in primul rand, ca vreau sa lucrez legal. Am vazut ca Manequeen ofera contract, numai persoanelor peste 18 ani. la interviu am intrebat exact cum este cu taxele si impozitele si mi s-a raspuns fara ocolisuri. Eu imi platesc contributiile la stat la fel cu toata lumea si la fel fac si restul modelelor.

Apoi, m-a interesat echipa de care urma sa fiu inconjurata. Nu stiam cam nimic despre domeniu, asa ca m-am gandit ca imi trebuie neaparat training. Team-leaderii Manequeen m-au ajutat inca de pe prima tura. Am primit mereu sfaturi cand am avut nevoie si mereu am fost sustinuta. Pe langa asta, pot oricand sa vorbesc cu managerii atunci cand am probleme, am parte de sedinte foto si video facute de fotografi profesionisti si chiar si de machiaj inainte. A, si ma pot relaxa oricand ca intre fete, deoarece staff-ul Manequeen este 100% feminin.

Cu asemenea conditii si oameni, nu este de mirare ca am ramas la Manequeen Studio. Ma simt foarte bine aici, si nu as da acest job pe nimic.

Lasă un răspuns

Call Now Button